Special CAD/CAM services for the sewing industry

Референтен списък

Референтен списък с наши клиенти:

 • SAS Frangin Frangine
 • Акула ТМ
 • Анета Кръстева
 • БулФешън
 • Българска Текстилна Компания ООД
 • Галтекс 2006 ООД
 • Гугла ООД
 • Динамик Текс ООД
 • Е и сие Е ООД
 • Ес-Би-Ен - Виолета Беширова ЕООД
 • Жанет - Снежана Станойкова 
 • И.Н.А. Трейдинг
 • Крушата ЕООД
 • Ледиан ЕООД
 • Паладиум ЕООД
 • Пирин Текс ЕООД
 • Първа Нова България ЕООД
 • Ригълс ЕООД
 • Сантинели 2007 ЕООД
 • Тексиком ООД
 • Текстил Къмпани ЕООД
 • Триге ЕООД
 • Хриси Фешън ЕООД